Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Солоні грузді (гарячий спосіб)
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:46
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

С чем лучше подавать шампанское к новогоднему столу
Мазохистское самоистязание низкокалорийной диетой продлевает жизнь на 25 лет
Ученые выяснили, как избавиться от диабета
Выводы исследователей, касающиеся употребления в пищу красного мяса


Солоні грузді (гарячий спосіб)


1 кг груздів, листки чорної смородини й хрону

Для розсолу: 1 л води, 30 г солі, 8—10 горошин чорного перцю, 2 лаврових листки

Грузді вимити. Опустити в окріп (60 г солі на 1 л води), варити 15—20 хв після закипання. Воду злити, гриби відкинути на друшляк, дати рідині стекти. Для розсолу скип’ятити воду, додати спеції й сіль. Викласти гриби в розсіл, варити 5—10 хв. Потім гриби разом із розсолом перекласти в ємність для соління, накрити листками смородини й хрону. Зверху встановити легкий гніт, щоб грузді були повністю покриті розсолом. Залишити на 5—6 днів за кімнатної температури. Потім переставити в холодне місце на 30—40 днів.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Грузди




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 502 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Солоні грузді (гарячий спосіб)"

Солоні

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика