1 кг помідорів, 500 г баклажанів, 500 г болгарського перцю, 250 мл олії, 20 г часнику, 10 г сушених трав до смаку, 5 г солі, мелений чорний перець
Помідори розрізати навпіл, видалити частина м’якоті з насінням. Болгарський перець нарізати кільцями, очищені баклажани — товстими напівкруглими скибочками. Викласти овочі на застелене папером деко, посипати сіллю, перцем, сушеними травами, подрібненим часником і змастити. В’ялити в слабко розігрітій духовій шафі 3 год. Частину овочів, які вже підв’ялилися, вийняти. Інші тримати в духовій шафі ще 2—3 год. Перевіряти готовність через щогодини. В’ялені овочі укласти в банки, залити теплою прогрітою олією, закрутити. Зберігати в холодильнику.