Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. В’ялені овочі асорті
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 14:41
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Мужчины умирают раньше женщин вовсе не из-за вредных привычек
Разработано искусственное сердце для человека, принцип работы которого позаимствован у тараканьего
Как не заболеть гастритом и алкоголизмом?
Кремлевская диета


В’ялені овочі асорті


1 кг помідорів, 500 г баклажанів, 500 г болгарського перцю, 250 мл олії, 20 г часнику, 10 г сушених трав до смаку, 5 г солі, мелений чорний перець

Помідори розрізати навпіл, видалити частина м’якоті з насінням. Болгарський перець нарізати кільцями, очищені баклажани — товстими напівкруглими скибочками. Викласти овочі на застелене папером деко, посипати сіллю, перцем, сушеними травами, подрібненим часником і змастити. В’ялити в слабко розігрітій духовій шафі 3 год. Частину овочів, які вже підв’ялилися, вийняти. Інші тримати в духовій шафі ще 2—3 год. Перевіряти готовність через щогодини. В’ялені овочі укласти в банки, залити теплою прогрітою олією, закрутити. Зберігати в холодильнику.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: овощи




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 414 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "В’ялені овочі асорті"

В’ялені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика