Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Соте з баклажанів швидкого приготування
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:47
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Частота пульса
Как влюбить в себя мужчину
У тучных людей деградирует мозг
Как без проблем сбросить вес


Соте з баклажанів швидкого приготування


1,5 кг баклажанів, 500 г болгарського перцю, 500 г цибулі, 50 г часнику, 500 мл томатного соку, 30 г солі, 75—100 г цукру, 100 мл олії, 20 мл 9 %-ного оцту

Баклажани, болгарський перець і цибулю нарізати великими кубиками, часник подрібнити. Змішати томатний сік, часник, олію, сіль, цукор й оцет, довести до кипіння, додати цибулю й болгарський перець, тушкувати 2—3 хв після закипання. Потім додати баклажани, тушкувати ще 8—10 хв. Розкласти гарячу масу в стерилізовані банки, закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: соте




Категория: Заготовки | Добавлено 29.10.2017
Просмотров: 611 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Соте з баклажанів швидкого приготування"

Соте

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика