Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Соте із зелених помідорів і баклажанів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:22
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Что необходимо знать о мясопродуктах
Вредно ли пить кофе на работе?
Лекарства для снижения холестерина провоцируют развитие диабета
Любовь по-европейски


Соте із зелених помідорів і баклажанів


500 г зелених помідорів, 500 г баклажанів, 500 г зелених яблук, 500 г болгарського перцю, 500 г цибулі, 30 г свіжого гострого перцю, 30 г часнику, 200 мл олії, 30 мл 9 %-ного оцту, 30—50 г солі

Гострий перець і часник дрібно нарізати. Решту овочів та яблука нарізати кубиками середнього розміру, викласти в товстостінний казанок, додати сіль, олію, тушкувати 40 хв. Додати часник і гострий перець, тушкувати ще 15—20 хв. Влити оцет, перемішати. Гаряче соте розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: соте




Категория: Заготовки | Добавлено 22.10.2017
Просмотров: 615 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Соте із зелених помідорів і баклажанів"

Соте

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика