Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Соте з кабачків і баклажанів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 12:35
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Черный шоколад полезен: еще одно доказательство
Продолжительность выпекания теста в зависимости от его вида
Люди, ведущие сидячий образ жизни, приближают свою смерть
Ученый развенчал многие мифы о диетах


Соте з кабачків і баклажанів


1 кг кабачків, 1 кг баклажанів, 500 г моркви, 500 г болгарського перцю, 500 г цибулі, 500 г помідорів, 50 г часнику, 20 г свіжого гострого перцю, 15 мл 9 %-ного оцту, 200 мл олії, 40—50 г солі, лавровий листок і мелений чорний перець до смаку

Помідори нарізати, прогріти й протерти крізь сито. Кабачки, баклажани й болгарський перець ретельно вимити, нарізати кубиками. Моркву натерти. Цибулю дрібно нашаткувати. Обсмажити в олії окремо баклажани й кабачки. Лук стушкувати з морквою й болгарським перцем. Усі овочі змішати в сотейнику. Додати томат, дрібно нарізаний гострий перець, часник, сіль і спеції, тушкувати 15—20 хв. Влити оцет, перемішати. Гаряче соте розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: соте




Категория: Заготовки | Добавлено 27.10.2017
Просмотров: 645 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Соте з кабачків і баклажанів"

Соте

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика