Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Соте з кабачків
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:47
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Пивной живот образуется не от потребления пива
Разработано искусственное сердце для человека, принцип работы которого позаимствован у тараканьего
Кремлевская диета
Дичь может попасть под запрет


Соте з кабачків


1,5 кг кабачків, 500 г болгарського перцю, 500 г помідорів, 100 г цибулі, 30 г часнику, 100 мл олії, 50 мл 9 %-ного оцту, 100 г цукру, 40 г солі, спеції до смаку

Помідори й часник пропустити через м’ясорубку або подрібнити за допомогою блендера. Кабачки ретельно вимити, нарізати кубиками 2 × 2 см. Болгарський перець очистити від насіння і плодоніжок, нарізати такими ж кубиками. Цибулю нарізати невеликими кубиками, обсмажити в олії. Додати болгарський перець і кабачки, смажити 2 хв, перемішуючи. Додати томат, довести до кипіння, усипати сіль, цукор, спеції, тушкувати на слабкому вогні під кришкою 20 хв. Влити оцет, тушкувати ще 5 хв. Соте розкласти в стерилізовані банки, закрутити й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: соте




Категория: Заготовки | Добавлено 22.10.2017
Просмотров: 583 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Соте з кабачків"

Соте

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика