Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Гарбуз у м’ятно-шоколадному сиропі
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:20
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Медики назвали полезные свойства вина
Умные дети чаще вырастают алкоголиками
Рыба и крупы должны стать основными продуктами питания 2010 года
Как ограничить себя в сладостях


Гарбуз у м’ятно-шоколадному сиропі


500 г гарбуза, 500 г коричневого цукру, 50 г какао-порошку, 2 ч. л. сушеної м’яти, 2 ст. л. рому або коньяку, щіпка меленого червоного перцю

Гарбуз промити, очистити від шкірки й насіння, нарізати кубиками, викласти в каструлю. Засипати цукром, додати коньяк або ром, перемішати й залишити, щоб гарбуз пустив сік. Потім довести до кипіння, зняти з вогню й повністю остудити. Процедуру повторити ще 2 рази. Сироп злити. Додати в нього какао-порошок, подрібнену сушену м’яту й мелений червоний перець, збити блендером. Залити гарбуз м’ятно-шоколадним сиропом, поставити на вогонь, довести до кипіння й варити на слабкому вогні протягом 15—20 хв, постійно помішуючи дерев’яною лопаткою. Готове варення перекласти в стерильний посуд, герметично закрити. Зберігати в холодильнику.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: тыква




Категория: Заготовки | Добавлено 28.10.2017
Просмотров: 404 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Гарбуз у м’ятно-шоколадному сиропі"

Гарбуз

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика