Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Джем з аґрусу з горобиновою наливкою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:35
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Пейте, дети, молоко - будете здоровы!
Диетическая тарелка
Люди, ведущие сидячий образ жизни, приближают свою смерть
Найдена панацея от ожирения


Джем з аґрусу з горобиновою наливкою


1 кг аґрусу, сік 1 лимона, 1 кг цукру, 300 мл горобинової наливки

Підготовлений аґрус залити 150 мл води, проварити на слабкому вогні до м’якості. Цукор викласти на деко, розподілити рівним шаром і прогріти в духовій шафі на середньому вогні 10 хв. У ємність з аґрусом додати лимонний сік, горобинову наливку, підігрітий цукор, довести до кипіння й варити близько 30 хв, до загусання джему. Остудити, розкласти в стерилізовані банки. Зберігати в прохолодному місці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: крыжовник, джем




Категория: Заготовки | Добавлено 29.10.2017
Просмотров: 540 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Джем з аґрусу з горобиновою наливкою"

Джем

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика