Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Перець, фарширований помідорами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:10
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Жареные овощи вредны для зубов
Пять популярных продуктов, способных загнать в могилу
Избегайте сложных диет
У заядлых телезрителей развивается страшная болезнь: ученые


Перець, фарширований помідорами


1,5 кг болгарського перцю, 1,5 кг помідорів, 1—2 головки часнику, ½ ст. л. солі, зелень кропу і петрушки, духмяний перець горошком і мелений чорний перець до смаку

Для маринаду: 1 л води, 200 мл олії, 50 мл 9 %-го оцту, 8 ст. л. цукру, 1,5 ст. л. солі

Невеликий перець помити, вирізати плодоніжку. Бланшувати 3—5 хв. Помідори нарізати кубиками, часник пропустити через прес, змішати, додати сіль і мелений чорний перець. Отриманою сумішшю фарширувати перець. У підготовлені банки місткістю 1 л покласти зелень і по парі горошин духмяного перцю. Потім заповнити банки перцем, розташовуючи його вертикально. Змішати всі інгредієнти для маринаду й довести до кипіння. Залити киплячим маринадом перець. Банки стерилізувати 15—20 хв, закатати й закутати до охолодження; не пе­ревертати.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: перец




Категория: Заготовки | Добавлено 30.09.2019
Просмотров: 337 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Перець, фарширований помідорами"

Перець,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика