Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Томати у томатному соку
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 06:38
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Нервные нагрузки могут привести к ожирению
Гипофункция щитовидной железы может быть признаком долголетия
Средиземноморская диета омолаживает мозг
Мазохистское самоистязание низкокалорийной диетой продлевает жизнь на 25 лет


Томати у томатному соку


Для консервування використовують дрібноплідні червоні томати сливоподібної форми без пошкоджень, з рівним забарвленням поверхні та м'ясистою щільною м'якоттю. Відсортовані томати очищають від плодоніжок, миють у проточній воді, укладають у підготовлені банки і заливають гарячим (85—90 °С) томатним соком.

Для приготування томатного соку використовують дрібні томати (приготування томатного соку описано вище).

Співвідношення продуктів при розфасовці у банки місткістю 0,5 л, г: томатів — 300, томатного соку — 200.

Наповнені банки стерилізують при температурі 100 °С: банки місткістю 0,5 л — 7—8, місткістю 1,0 л — 8—10 хв.

Для приготування 10 банок консервів місткістю 0,5 л треба 3 кг Томатів.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: томат




Категория: Заготовки | Добавлено 30.08.2015
Просмотров: 521 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Томати у томатному соку"

Томати

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика