Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Гогошари в томатному соусі
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Чрезмерное употребление пива увеличивает риск заболевания раком желудка
Людям с I группой крови советуют избегать травмирования
Напитки для продления жизни
Пивной живот - это миф


Гогошари в томатному соусі


Потрібні продукти: перець червоний солодкий сорту Ротуяда, товстостінний, цибуля, томат-паста, сіль і прянощі.

Підготовлений перець ріжуть смужками або кусочками завширшки не більше 25 мм і злегка пасерують у добре прожареній олії протягом (приблизно) 10 хв, стараннр перемішуючи, потім додають обсмажену цибулю, томат-пасту і сіль. Суміш добре перемішують і пасерують ще 5—10 хв, весь час перемішуючи. Гарячу суміш укладають у банки.

Стерилізують консерви при температурі 100 °С. Тривалість стерилізації для банок місткістю 0,5 л—45 хв і 1,0 л—60 хв.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 0.5 л, г: перець солодкий червоний — 6000; цибуля — 1500; томат-паста — 500; сіль — 60; олія соняшникова — 500.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: перец, гогошары




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 563 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Гогошари в томатному соусі"

Гогошари

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика