Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. БОРЩ З М'ЯСНИМИ ГАЛУШКАМИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 10:31
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Диета: Скульптор груди
Людям с I группой крови советуют избегать травмирования
Пивной живот образуется не от потребления пива
Холестерин


БОРЩ З М'ЯСНИМИ ГАЛУШКАМИ


В обчищені нашатковані столові буряки вливають буряковий квас, добре змішують, додають 8 склянок звареного з кісток бульйону, солять, добре кип'ятять, проціджують крізь сито і добре віджимають буряки.

Підготовлене для галушок м'ясо пропускають через м'ясорубку, додають розмочену в молоці і віджату булку, сіль, вдруге пропускають через м'ясорубку і заправляють сирими яйцями. З підготовленої м'ясної маси виробляють м'ясні галушки і варять у підсоленій воді до готовності.

Подаючи на стіл, в борщ кладуть приготовлені галушки і посипають зеленню петрушки.

На 400 г м'яса. — 800 г буряків, 80 г булки, 0,5 склянки молока, 1 яйце, 2 склянки бурякового квасу.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Галушки




Категория: Первые блюда | Добавлено 28.09.2014
Просмотров: 545 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "БОРЩ З М'ЯСНИМИ ГАЛУШКАМИ"

БОРЩ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика