Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
26.11.2024, 01:58 |
|
Поиск
ГАЛУШКИ З ТЕЛЯТИНИ
Вершкове масло розтерти, додати яйця, терту булку, дрібно посічену телятину, сіль, зелень петрушки, масу вимішати. Сформувати галушки і відварити в підсоленому окропі. Подавати з різними соусами.
На 250 г телятини — 40 г вершкового масла, 1/4 яйця, 50 г булки, 5 г зелені петрушки, солі.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: телятин, Галушки
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 16.10.2014
|
Просмотров: 526
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "ГАЛУШКИ З ТЕЛЯТИНИ"
|
|