Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Окрошка з лимоном
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:47
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Первые блюда

Поиск

Хот-доги не менее опасны, чем сигареты: врачи
Диетологи рассказали о пользе и вреде ржи
Эндометриоз - причина бесплодия
Как в соцсетях распознать людей с низкой самооценкой


Окрошка з лимоном

3 картоплини
2 свіжих огірки
200 г яловичини
1/4 курки
3 яйця
1 ст. л. гірчиці
1 лимон
300 г сметани
1 ст. л. чорного перцю горошком
1 цибулина
пучок зеленої цибулі
пучок кропу
1,5—2 л води
сіль

Яловичину та курячу чверть залийте водою й доведіть до кипіння. Зніміть піну, додайте чорний перець, цибулину та варіть на дуже слабкому вогні 3—3,5 години, поки м’ясо не почне розпадатися.

Картоплю відваріть до готовності в кожусі, яйця — круто.

Дістаньте м’ясо з бульйону, дайте охолонути. Бульйон процідіть. Очистіть яйця та картоплю. В огірка скуштуйте шкірочку, якщо вона товста та гірка — зніміть.

Жовтки відкладіть, а білки, картоплю, огірки та м’ясо наріжте однаковими кубиками та покладіть до каструлі.

Жовтки перетріть у мисці з сіллю, гірчицею, соком лимона та подрібненою зеленню. Змішайте зі сметаною та бульйоном кімнатної температури до однорідності. Залийте овочі та м’ясо. Скуштуйте на сіль, гірчицю та лимон. Накрийте кришкою. Дайте настоятися в холодильнику 2—3 години.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: окрошка




Категория: Первые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 694 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Окрошка з лимоном"

Окрошка

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика