Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ГРИБИ В СМЕТАНІ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:28
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Алкоголь попадает в мозг через 6 минут после употребления
У тучных людей деградирует мозг
13 советов для задержки старения
Что необходимо знать, чтобы дольше прожить


ГРИБИ В СМЕТАНІ


Гриби обчищають, нарізують і відварюють у солоній воді (1 ст. ложку солі на 1 л води). Добре відварені гриби відкидають на сито, обсушують, посипають сіллю і борошном, укладають на глибоку сковорідку з дрібно посіченою і підсмаженою цибулею, додають масло, ставлять на великий вогонь і підсмажують. Під час смаження гриби часто перемішують, щоб вони не підгоріли. Коли гриби будуть готові, до них додають сметану або вершки, дають раз закипіти, перемішують, посипають січеною зеленню петрушки і подають на стіл. Замість сметани перед подачею на стіл в гриби можна покласти вершкове масло. Гриби будуть смачніші, якщо під час смаження додати трохи хорошого м'ясного бульйону.

Борошно можна замінити товченими, підсмаженими в маслі сухарями.

На 500 г свіжих різних грибів — З ст. ложки вершкового масла, 0,5 склянки сметани, 1 цибулину, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку посіченої зелені петрушки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Грибы




Категория: Вторые блюда | Добавлено 09.10.2014
Просмотров: 604 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ГРИБИ В СМЕТАНІ"

ГРИБИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика