Меню сайта
Категории
Форма входа
Друзья сайта
-
Наш опрос
Приветствую Вас, Гость · RSS
01.06.2024, 18:21
Поиск
ГРИБИ, ТУШКОВАНІ З ЦИБУЛЕЮ
Промиті сушені гриби заливають кип'яченим молоком, розмочують 10—12 годин, тонко нарізують, підсмажують у маслі, додають злегка підсмажене борошно, злегка підсмажену січену цибулю, перець, сіль, кладуть, сметану, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом. На 250 г сушених грибів — 0,5 л молока, 0,5 склянки сметани, 2 ст. ложки вершкового масла, 2 цибулини, 1 ст. ложку посіченої зелені петрушки, 2 горошини чорного перцю, І ст. ложку вершкового масла для заправки.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Грибы
Категория: Вторые блюда | Добавлено 09.10.2014
Просмотров: 618
| Рейтинг: 0.0 /0 |
- Оценить -
Отлично
Хорошо
Неплохо
Плохо
Ужасно
Оставить комментарий по материалу: "ГРИБИ, ТУШКОВАНІ З ЦИБУЛЕЮ"