Телячу грудинку солять, кладуть на жаровню, поливають жиром і смажать в духовці до готовності, час від часу поливаючи соком і жиром, в якому вона смажиться. Картоплю і цибулю нарізують кубиками розміром 1 см і смажать в окремих посудинах до рум'яного кольору, а потім змішують і заправляють сіллю і меленим перцем.
Готову грудинку нарізують впоперек волокна порціонними кусками, кладуть у сотейник або каструлю, засипають зверху підсмажену картоплю і цибулю впереміж з нарізаними свіжими помідорами, поливають соком і жиром, в якому смажилась грудинка, ставлять на 10— 15 хвилин у духовку. Подаючи на стіл, грудинку посипають дрібно посіченою зеленню петрушки.
На І кг грудинки — 4 ст. ложки вершкового масла, 1 кг картоплі, 2,5 цибулини, 600 г свіжих помідорів, З горошини чорного перцю.