Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. КАПУСТА З НАЧИНКОЮ ІЗ М'ЯСА І ПШОНА
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 272


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 06:57
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Диетологи раскрыли тайну сахарозаменителей
Как влюбить в себя мужчину
Кофе против старческого маразма
Яичница против гипертонии


КАПУСТА З НАЧИНКОЮ ІЗ М'ЯСА І ПШОНА


М'ясо нарізують дрібними шматочками і пропускають через м'ясорубку разом із злегка підсмаженою посіченою цибулею, змішують з розсипчастою пшоняною кашею і заправляють сіллю і перцем. Обчищені і промиті тверді головки капусти середньої величини розрізують вздовж качана на 4 частини, варять 5— 6 хвилин в підсоленій воді, відкидають на друшляк, а потім кладуть між листками підготовлену масу. Після цього листки добре стискують, кладуть у сотейник, дно якого викладають кусочками сала, заливають бульйоном і тушкують до напівготовності. Потім заливають сметанно-томатною підливою і тушкують до готовності. При подачі на стіл капусту поливають підливою і посипають зеленню петрушки.

Приготування підливи. Злегка підсмажене борошно розводять бульйоном, кладуть сметану, трохи підсмажений томат і лавровий лист, доводять до кипіння, солять і проціджують.

На 800 г капусти - 400 г м'яса, по 80 г пшона і ріпчастої цибулі, по 40 г сала і томат у-пюре, по 100 г вершкового масла й сметани, 20 г пшеничного борошна.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: мясо, пшено




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.10.2014
Просмотров: 583 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "КАПУСТА З НАЧИНКОЮ ІЗ М'ЯСА І ПШОНА"

КАПУСТА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика