М'ясо нарізують дрібними шматочками і пропускають через м'ясорубку разом із злегка підсмаженою посіченою цибулею, змішують з розсипчастою пшоняною кашею і заправляють сіллю і перцем. Обчищені і промиті тверді головки капусти середньої величини розрізують вздовж качана на 4 частини, варять 5— 6 хвилин в підсоленій воді, відкидають на друшляк, а потім кладуть між листками підготовлену масу. Після цього листки добре стискують, кладуть у сотейник, дно якого викладають кусочками сала, заливають бульйоном і тушкують до напівготовності. Потім заливають сметанно-томатною підливою і тушкують до готовності. При подачі на стіл капусту поливають підливою і посипають зеленню петрушки.
Приготування підливи. Злегка підсмажене борошно розводять бульйоном, кладуть сметану, трохи підсмажений томат і лавровий лист, доводять до кипіння, солять і проціджують.
На 800 г капусти - 400 г м'яса, по 80 г пшона і ріпчастої цибулі, по 40 г сала і томат у-пюре, по 100 г вершкового масла й сметани, 20 г пшеничного борошна.