Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. САЛАТ З М'ЯСА І ОВОЧІВ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 15.05.2024, 02:14
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Закуски

Поиск

Кофе и чай признаны ВОЗ напитками, несущими риск заболеваний раком
Употребляйте плоды только что сорванные с ветки
Избегайте сложных диет
В цивилизованном мире парное молоко не пьют


САЛАТ З М'ЯСА І ОВОЧІВ


Взяте для приготування салату м'ясо зачищають, видаляють плівки, сухожилля, жир, кладуть в гарячу воду і варять (1 —1,5 л води на 1 кг м'яса). Шматки м'яса завтовшки 10 см і більше кладуть у холодну воду і варять, коли ж класти їх в гарячу воду, то зовнішній шар може переваритись, а всередині м'ясо буде4 недовареним.

Коли вода після закладання м'яса закипить, далі варити його слід при температурі 85—90° до повної готовності. Варять м'ясо під накритою покришкою.

Підготовлені для салату язики кладуть в гарячу воду і після закипання варять при температурі 85—90°. Сіль (так само, як і при варінні м'яса) кладуть в кінці варіння. Зварені язики кладуть в холодну воду на 5—10 хвилин і, не допускаючи повного остигання, знімають шкіру.

Підготовлене варене м'ясо і язики, а також шинку дрібно січуть і змішують. Картоплю і буряки варять для салату в цілому і необчищеному вигляді. Мариновані гриби (бажано білі) і солоні огірки повинні бути міцними і пружними.

Ні в якому разі не можна брати грибів закислих і червивих. Нарізані овочі, гриби і білки яєць змішують з посіченим м'ясом і заливають яєчно-гірчичною підливою. Приготування підливи. Варені жовтки старанно розтирають з цукром, заправленою гірчицею і сіллю, додаючи потроху олії.

Одержану масу розводять оцтом, безперервно розмішуючи. Всі продукти, що входять до салату, змішують лише після їх охолодження. Змішування теплих продуктів з охолодженими спричинює швидке скисання їх.

На 100 г яловичини — 75 г шинки, 100 г язика, З яйця, 150 г буряків, 50 г картоплі, 250 г солоних огірків, 75 г маринованих грибів, 3 ст. ложки олії, 1/2 склянки 3-процент-ного оцту, 1.5 чайної ложки готової гірчиці, 1 чайну ложку цукру.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: мясо, овощи




Категория: Закуски | Добавлено 03.10.2014
Просмотров: 737 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "САЛАТ З М'ЯСА І ОВОЧІВ"

САЛАТ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика