Нарізане м'ясо солять, обсмажують і тушкують до півготовності з томатом-пюре і бульйоном. Почищену картоплю нарізають великими кубиками, обсмажують, перемішують з дрібно нарізаною цибулею і злегка підсмаженою морквою, посипають перцем і складають тонким шаром у горщик. На картоплю кладуть шар тушкованого м'яса, потім знову шар картоплі і т. д. (зверху повинен бути шар картоплі), вливають бульйон і тушкують. Готову печеню заправляють розтертим часником, посипають зеленню петрушки. До печені подають солоні або свіжі огірки.
На 500 г м'яса — 1 1/4 кг картоплі, 100 г цибулі, 125 г моркви, 50 г жиру, 50 г томату-пюре, 325 г бульйону, зелені петрушки, часнику, меленого чорного перцю, лаврового листу, солі.