Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. СВИНИНА СМАЖЕНА, ТУШКОВАНА З КАРТОПЛЕЮ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 06:39
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Сегодня мир празднует день рождения алкогольного коктейля Кровавая Мэри
Что сулит год Тигра?
Мазохистское самоистязание низкокалорийной диетой продлевает жизнь на 25 лет
Роботы не дадут американцам обжираться


СВИНИНА СМАЖЕНА, ТУШКОВАНА З КАРТОПЛЕЮ


Нарізане середніми кубиками свиняче м'ясо солять, кладуть на сковороду з добре розігрітим смальцем, обсмажують разом з шаткованою цибулею, перекладають у сотейник або каструлю і заливають підливою.

Для приготування підливи борошно трохи підсмажують на смальці, розводять частиною бульйону, звареного з кісток, і проварюють. Залиту цією підливою смажену свинину тушкують 30—40 хвилин, додають лаврового листу, перцю, солі, змішують і тушкують у духовці до готовності. Свинину подають з тушкованою картоплею, для чого обчищену картоплю нарізують часточками, кладуть у сотейник, додають злегка обсмаженої січеної цибулі, лаврового листу, перцю, солі, заливають рештою бульйону, накривають посудину й тушкують до готовності. Подаючи на стіл, у тарілку кладуть картоплю, на неї — м'ясо, поливають соусом, в якому воно тушкувалось, і посипають зеленню петрушки.

На 500 г свинини — 2 1/2 ст. ложки смальцю, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 200 г ріпчастої цибулі, 1 кг картоплі, 2 склянки м'ясного бульйону, 2 горошини запашного перцю, 1 лавровий листок, 1 ст. ложку дрібно порізаної зелені петрушки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: свинина




Категория: Вторые блюда | Добавлено 29.10.2014
Просмотров: 552 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "СВИНИНА СМАЖЕНА, ТУШКОВАНА З КАРТОПЛЕЮ"

СВИНИНА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика