Промиту свинину відокремлюють від кісток, солять, обсмажують до рум'яного кольору на добре розігрітому маслі, кладуть у каструлю, заливають оцтом і водою (3 склянки води і 1/2 склянки оцту), додають запашного перцю і лаврового листу.
Посудину накривають покришкою і тушкують свинину до готовності, перевертаючи її через кожні 8—10 хвилин, щоб не пригоріла.
Чорнослив промивають, варять до готовності і протирають крізь сито. Черству булку труть на тертці, злегка підсмажують на маслі, змішують з протертим чорносливом, цукром і доливають соку, в якому тушкувалась свинина. Все добре проварюють, протирають крізь сито, доводять до кипіння і заливають свинину, нарізану тонкими шматочками. Готову свинину подають із смаженою картоплею.
На 600 г свинини — 80 г черствої булки, 250 г чорносливу, 1 ст. ложку вершкового масла, 2 ст. ложки цукру, 1/2 склянки оцту, І чайну ложку солі, 1 склянку води для варіння слив, 5 горошин запашного перцю, 1 лавровий листок, 1 1/5кг картоплі, 2 ст. ложки вершкового масла для смаження картоплі.