Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. СВИНИНА З ЧОРНОСЛИВОМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 17:02
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Ученые рассказали новое о пользе томатов
Ожирение заразно?
Главная причина ожирения найдена, теперь нужно найти способ ее побороть
Вот, как чувствуют экстрасенсы


СВИНИНА З ЧОРНОСЛИВОМ


Промиту свинину відокремлюють від кісток, солять, обсмажують до рум'яного кольору на добре розігрітому маслі, кладуть у каструлю, заливають оцтом і водою (3 склянки води і 1/2 склянки оцту), додають запашного перцю і лаврового листу.

Посудину накривають покришкою і тушкують свинину до готовності, перевертаючи її через кожні 8—10 хвилин, щоб не пригоріла.

Чорнослив промивають, варять до готовності і протирають крізь сито. Черству булку труть на тертці, злегка підсмажують на маслі, змішують з протертим чорносливом, цукром і доливають соку, в якому тушкувалась свинина. Все добре проварюють, протирають крізь сито, доводять до кипіння і заливають свинину, нарізану тонкими шматочками. Готову свинину подають із смаженою картоплею.

На 600 г свинини — 80 г черствої булки, 250 г чорносливу, 1 ст. ложку вершкового масла, 2 ст. ложки цукру, 1/2 склянки оцту, І чайну ложку солі, 1 склянку води для варіння слив, 5 горошин запашного перцю, 1 лавровий листок, 1 1/5кг картоплі, 2 ст. ложки вершкового масла для смаження картоплі.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: чернослив, свинина




Категория: Вторые блюда | Добавлено 29.10.2014
Просмотров: 569 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "СВИНИНА З ЧОРНОСЛИВОМ"

СВИНИНА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика