Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
22.11.2024, 01:35 |
|
Поиск
СВИНИНА, ТУШКОВАНА З КАПУСТОЮ І КАРТОПЛЕЮ
Нарізане середніми кубиками (1,5—2 см) свиняче м'ясо солять, кладуть на сковороду, смажать на смальці з цибулею; перекладають у сотейник, додають шаткованої свіжої капусти, бульйону, кмину, солі, смажать до півготовності 20—25 хвилин, кладуть обчищену, нарізану кубиками смажену картоплю і тушкують все до готовності. Подаючи на стіл, свинину посипають зеленню петрушки.
На 500 г свинини — 1 1/2 кг свіжої капусти, 2 ст. ложки смальцю, 350 г картоплі, 2 цибулини, 1/2 чайної ложки кмину, 1/2 склянки бульйону, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: свинина
|
Категория: Вторые блюда | Добавлено 29.10.2014
|
Просмотров: 579
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "СВИНИНА, ТУШКОВАНА З КАПУСТОЮ І КАРТОПЛЕЮ"
|
|