Нарізане дрібними кубиками свиняче м'ясо солять, посипають борошном і обсмажують у жирі до рум'яного кольору. Горох варять до півготовності. Цибулю і корені шаткують.
У змащений маслом сотейник кладуть шарами частину коренів і цибулі, на них — обсмажену свинину, а на неї — напівзварений горох. Зверху на горох кладуть другу половину коренів, змішаного з цибулею, меленим перцем та лавровим листом, солять, заливають бульйоном, тушкують 20—25 хвилин, потім заливають сметаною, обсмаженим з жиром томатом-пюре і ставлять у духовку на 8—10 хвилин.
Подаючи на стіл, свинину посипають зеленню петрушки.
На 500 г свинини — 1 склянку гороху, 1 1/2 склянки сметани, 2 1/2 ст. ложки томату-пюре, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 2 1/2 ст. ложки вершкового масла, 2 цибулини, по 1 кореню петрушки і пастернаку, 2 корені моркви, 1 лавровий листок, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 3/4 склянки бульйону.