Свинину промивають, кладуть на сковороду з розігрітим жиром і смажать до готовності. Смажену свинину нарізують шматочками. Свіжу капусту дрібно шаткують, добре перетирають з сіллю, тушкують 25—З0 хвилин і змішують з посіченою злегка обсмаженою цибулею. Яблука після видалення насіння нарізують.
У сотейник або каструлю шарами кладуть капусту, нарізану свинину і яблука. Так повторюють кілька разів, поливаючи при цьому кожний шар розігрітим маслом. Потім заливають бульйоном, в якому варилась свинина, накривають кришкою і тушкують 30—40 хвилин у духовці або на плиті.
На 500 г свинини — 1кг свіжої капусти, 200 г яблук, З ст. ложки вершкового масла, 2 цибулини, 1 склянку бульйону.