Баранину обмивають, відокремлюють від кісток м'ясо, шпигують його салом, натирають часником, обсмажують, а потім тушкують у сотейнику або каструлі, додаючи половину взятого за рецептом жиру і невелику кількість бульйону або води. Решту жиру добре розігрівають і зарум'янюють у ньому готову баранину. У сік, в якому тушкувалась баранина, засипають злегка підсмажене борошно, розводять звареним з баранячих кісток бульйоном, солять, перчать, варять, проціджують. Одержаною підливою заливають баранину і доводять до кипіння.
Баранину нарізують тонкими шматочками і подають з вареною і заправленою квасолею, поливаючи приготовленою підливою та посипаючи зеленню петрушки.
Квасолю перебирають, промивають, розмочують, варять до готовності і відціджують відвар. Дрібно посічену цибулю злегка смажать на жирі, додають томату-пюре і продовжують обсмажувати ще 4—5 хвилин. Потім доливають відвару з квасолі (20 г на порцію), дають закипіти, змішують з вареною квасолею, солять і добре прогрівають. На 500 г баранини — 2 1/2 ст. ложки вершкового масла, 80 г сала, 5 зубків часнику, І ст. ложку пшеничного борошна, І ст. ложку вершкового масла для підливи, 2 склянки бульйону, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 4 г запашного перцю, І склянку квасолі, 2 ст. ложки томату-пюре, 1 цибулину.