Окіст баранини промивають, видаляють з нього кістки, кладуть в емальовану каструлю, заливають оцтом, наполовину розведеним водою, і вимочують 2—3 години. Потім м'ясо шпигують салом і часником, кладуть на сковороду або жаровню, солять і смажать у духовці до півготовності, періодично перевертаючи і потроху посипаючи його борошном. Після цього баранину обкладають цілою сирою обчищеною картоплею і продовжують смажити до готовності картоплі. Обсмажену баранину і картоплю перекладають у сотейник або каструлю, заливають сметаною і соком, в якому смажилась баранина, солять і тушкують 10—15 хвилин.
Баранину нарізують порціонними кусками і подають з картоплею, поливаючи підливою, в якій тушкувалась баранина, та притрушують зеленню петрушки.
На 1 кг баранини — 2 зубки часнику, 80 г сала, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 1/2 склянки сметани, 1 1/2 склянки оцту, 1 1/2 склянки води, 800 г картоплі.