З баранячої грудинки видаляють ребра. М'якоть з боку паху підрізують по всій довжині і через утворений отвір заповнюють начинкою.
Начинку готують з печінки, гречаних крупів та цибулі. Для цього печінку зачищають, нарізують і пропускають крізь м'ясорубку. З гречаних крупів варять розсипчасту кашу, заправляють її січеною злегка підсмаженою цибулею, меленим перцем, сіллю і добре змішують з печінкою.
Начинену грудинку кладуть на сковороду або жаровню, поливають зверху жиром і смажать у духовці до готовності, періодично поливаючи соком і жиром, в якому смажиться грудинка. Грудинку нарізують порціонними кусками і, подаючи на стіл, поливають соком і жиром, в якому грудинка смажилась.
На 1 кг баранячої грудинки — 300 г печінки, 1 склянку гречаних крупів, 2 цибулини, 4 ст. ложки вершкового масла, 3 горошини чорного перцю, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки. *