Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. БАРАНЯЧА ГРУДИНКА З НАЧИНКОЮ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 16:40
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Человек запрограммирован на лень: ученые
Излишний вес не только вреден, но и полезен
Диета от датских властей
Шампанское благотворно влияет на память


БАРАНЯЧА ГРУДИНКА З НАЧИНКОЮ


З баранячої грудинки видаляють ребра. М'якоть з боку паху підрізують по всій довжині і через утворений отвір заповнюють начинкою.

Начинку готують з печінки, гречаних крупів та цибулі. Для цього печінку зачищають, нарізують і пропускають крізь м'ясорубку. З гречаних крупів варять розсипчасту кашу, заправляють її січеною злегка підсмаженою цибулею, меленим перцем, сіллю і добре змішують з печінкою.

Начинену грудинку кладуть на сковороду або жаровню, поливають зверху жиром і смажать у духовці до готовності, періодично поливаючи соком і жиром, в якому смажиться грудинка. Грудинку нарізують порціонними кусками і, подаючи на стіл, поливають соком і жиром, в якому грудинка смажилась.

На 1 кг баранячої грудинки — 300 г печінки, 1 склянку гречаних крупів, 2 цибулини, 4 ст. ложки вершкового масла, 3 горошини чорного перцю, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки. *

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: баранина




Категория: Вторые блюда | Добавлено 01.11.2014
Просмотров: 563 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "БАРАНЯЧА ГРУДИНКА З НАЧИНКОЮ"

БАРАНЯЧА

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика