Баранячу грудинку рубають великими кусками, обкачують в житньому борошні і обсмажують.
Цибулю, очищені і промиті корені моркви, петрушки, селери і пастернаку нарізують великими кубиками, солять, додають запашного і чорного перцю, лаврового листу, гвоздики, імбиру і кмину. Все добре змішують, кладуть у сотейник вперемішку з обсмаженою грудинкою, заливають бульйоном, щоб він тільки покрив баранину, накривають покришкою і тушкують у духовці 1 1/2—2 години.
Смаженину подають з смаженою картоплею. Окремо ставлять свіжі або солоні помідори.
На 600 г баранини — 2 ст. ложки житнього борошна, 1 1/2 ст. ложки вершкового масла, 2 цибулини, З корені моркви, по 1 кореню петрушки, селери і пастернаку, 1/2 чайної ложки кмину, по 2 горошини запашного і чорного перцю, 1 лавровий листок, 6 гвоздик, 1/2 г імбиру, 1 1/2 склянки бульйону, 1—2 картоплини, 2 ст. ложки вершкового масла для смаження картоплі.