Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Душенина поспільна
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 272


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 09:25
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Частота пульса
Хлебные единицы
Необходимое суточное потребление калорий
Алкоголь не только вреден, но и полезен - результаты исследований


Душенина поспільна
Відокремлене від кісток та очищене від сухожиль і пліви м'ясо нарізують тонкими шматками, відбивають сікачем, солять, посипають перцем, обкачують у борошні, обсмажують з обох боків до рум'яного кольору і вкладають на дно сотейника в один ряд. Обчищену картоплю нарізують кружальцями, додають нашаткованих сирої цибулі і селери, запашного перцю, солі, все добре змішують і накладають шаром на м'ясо в сотейнику. Потім знову кладуть шматочки смаженого м'яса, на них — картоплю з селерою. Так повторюють 2—3 рази з розрахунку, щоб зверху був шар картоплі, заливають бульйоном і тушкують до готовності. Подаючи на стіл, душенину посипають дрібно посіченим часником і зеленню петрушки.

На 1 кг яловичини — 2,5 ст. ложки пшеничного борошна, 4 ст. ложки вершкового масла, 1 3/4кг картоплі, 5 цибулин, 1,5 кореня селери, по 1 горошині чорного і запашного перцю, І ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: душенина, говядина




Категория: Вторые блюда | Добавлено 10.11.2014
Просмотров: 910 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Душенина поспільна"

Душенина

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика