Великі куски яловичини (1 —1,5 кг) обсмажують, кладуть в сотейник або каструлю, додають шаткованих моркви, пастернаку, петрушки і цибулі, а також лаврового листу, перцю, солі, бульйону або води. Посудину накривають покришкою, ставлять в духовку і тушкують яловичину до півготовності, перевертаючи її через кожні 12—15 хвилин. Потім заливають сметаною і тушкують до готовності.
Готову яловичину нарізують кусочками по 2—3 на порцію.
Сметану, в якій тушкувалась яловичина з коренями, протирають крізь сито, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом.
Яловичину подають на стіл із смаженою картоплею, поливаючи підготовленою сметаною і посипаючи зеленню петрушки.
На 1 кг яловичини — 1 цибулину, по 1 кореню моркви, петрушки і пастернаку, 2 склянки сметани, 2,5 ст. ложки вершкового масла, 1 лавровий листок.