М'ясо кладуть у киплячу воду, варять 1 годину, додають коріння моркви і петрушки, 0,5 цибулини, варять до готовності і нарізують тонкими шматочками. Шатковану цибулю тушкують з сметаною до готовності, заправляють маслом і сіллю. У сотейник або каструлю, змащену маслом, кладуть нарізане м'ясо, посипають його меленим перцем, тушкованою з сметаною цибулею, посипають сухарями, збризкують маслом і ставлять у духовку зарум'янитись. До смаженини подають відварену картоплю і посипають зеленню петрушки.
На 1 кг яловичини — по 1 кореню моркви і петрушки, З цибулини, 1,5 склянки сметани, 1 ст. ложку сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла, 3 горошини меленого чорного перцю, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 1 кг картоплі.