Великі куски м'яса солять, тримають 1 годину в холодному місці, потім кладуть у сотейник з добре розігрітим жиром, обсмажують з усіх боків до рум'яного кольору, підливають бульйону, тушкують 1 годину, додають нарізаних кружальцями коренів і цибулі, перцю і тушкують до готовності. В сік і жир, в якому тушкувалось м'ясо, всипають підсмажене борошно, замішують, щоб не було грудочок, і добре проварюють. Нарізане порціонними кусками м'ясо подають із смаженою картоплею і заливають приготовленою підливою з коренями.
На 1 кг яловичини — 2,5 ст. ложки вершкового масла, 5 коренів моркви, 3 корені петрушки, 1,5 цибулини, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 5 горошин запашного перцю, І ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 2 склянки бульйону. Для гарніру— 1,2 кг картоплі, 2 ст. ложки вершкового масла.