Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. СМАЖЕНЯ, ТУШКОВАНА З ОВОЧАМИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 08:41
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Диетологи рассказали об универсальном средстве для похудения и от неприятных заболеваний
Шесть самых вредных пищевых продуктов
Кофе и чай признаны ВОЗ напитками, несущими риск заболеваний раком
Как научиться вставать в 5 утра? И, главное, зачем?


СМАЖЕНЯ, ТУШКОВАНА З ОВОЧАМИ


Великі куски м'яса солять, тримають 1 годину в холодному місці, потім кладуть у сотейник з добре розігрітим жиром, обсмажують з усіх боків до рум'яного кольору, підливають бульйону, тушкують 1 годину, додають нарізаних кружальцями коренів і цибулі, перцю і тушкують до готовності. В сік і жир, в якому тушкувалось м'ясо, всипають підсмажене борошно, замішують, щоб не було грудочок, і добре проварюють. Нарізане порціонними кусками м'ясо подають із смаженою картоплею і заливають приготовленою підливою з коренями.

На 1 кг яловичини — 2,5 ст. ложки вершкового масла, 5 коренів моркви, 3 корені петрушки, 1,5 цибулини, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 5 горошин запашного перцю, І ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 2 склянки бульйону. Для гарніру— 1,2 кг картоплі, 2 ст. ложки вершкового масла.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: говядина




Категория: Вторые блюда | Добавлено 10.11.2014
Просмотров: 616 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "СМАЖЕНЯ, ТУШКОВАНА З ОВОЧАМИ"

СМАЖЕНЯ,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика