Яловичину нарізують кубиками, обсмажують на добре розігрітому жирі і тушкують до півготовності, додаючи томат. Обчищену картоплю нарізують великими кубиками, смажать, змішують з сирою посіченою цибулею, злегка обсмаженим нарізаним брусочками коренем моркви, меленим перцем і висипають тонким шаром у сотейник. Потім кладуть тушковане до півготовності м'ясо, лавровий лист, а на них — знову картоплю. Так повторюють 2—3 рази з розрахунком, щоб зверху була картопля, заливають звареним з кісток бульйоном і тушкують до готовності. Готову смаженину заправляють дрібно посіченим часником і, подаючи на стіл, посипають зеленню петрушки.
На 1 кг яловичини — 1,5 кг картоплі, З цибулини, 3 морквини, 4 ст. ложки жиру, 2 ст. ложки томату-пюре, 4 зубки часнику, 2 горошини чорного перцю, 1 лавровий листок, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 2 склянки бульйону.