Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПЕРЕЦЬ, НАЧИНЕНИЙ М'ЯСОМ І РИСОМ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 16:27
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Диетологи раскрыли тайну сахарозаменителей
Следует не переборщить с шоколадом
Пейте, дети, молоко - будете здоровы!
Продукты для повышения уровня здоровья


ПЕРЕЦЬ, НАЧИНЕНИЙ М'ЯСОМ І РИСОМ

М'ясо відокремлюють від кісток, пропускають через м'ясорубку, додають січеної злегка обсмаженої цибулі, вареного рису, меленого перцю, солі і все добре змішують.

Стручки зеленого перцю обмивають, через поперечний розріз вичищають насіння, ошпарюють протягом 10 хвилин окропом, висушують на ситі, начиняють підготовленим м'ясом з рисом, щільно вкладають один біля одного у сотейник або жаровню, заливають підливою, ставлять у духовку і тушкують до готовності.

Подаючи на стіл, перець поливають підливою і посипають зеленню петрушки. Приготування підливи. Злегка підсмажене борошно розводять м'ясним бульйоном, кладуть сметану, злегка підсмажений томат і лавровий лист. Цю масу розмішують, доводять до кипіння, солять і проціджують.

На 500 г яловичини — 1кг солодкого перцю, 3 ст. ложки рису, 1,5 ст. ложки вершкового масла, 2 цибулини, 2 горошини чорного перцю. Для підливи — по 1 ст. ложці пшеничного борошна і вершкового масла, 0,5 склянки сметани, 2 ст. ложки томату-пюре, 2 склянки м'ясного бульйону.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Болгарский перец




Категория: Вторые блюда | Добавлено 10.11.2014
Просмотров: 703 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПЕРЕЦЬ, НАЧИНЕНИЙ М'ЯСОМ І РИСОМ"

ПЕРЕЦЬ,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика