Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Перець солодкий з яблуками в маринаді
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 21:43
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Дичь может попасть под запрет
Диета против рака простаты
Как невероятно легко остановить распространение рака в организме
Запасаемся витаминами на зиму


Перець солодкий з яблуками в маринаді


Для маринування використовують жовті або червоні плоди перцю і сорти яблук з світлим забарвленням шкірки. Перець очищають і розрізають на половинки, бланшують у киплячій воді протягом 2—3 хв і охолоджують. Яблука розрізають на 4 часточки, видаляють серцевину, бланшують протягом 1—2 хв і охолоджують. Яблука і перець укладають у банку переміжними шарами.

Для приготування маринадної заливки потрібно на 1 л води, г: цукру—40, солі — З0, оцту 6 %-ного — 300, кориці меленої — 10 г.

Банки стерилізують при температурі 90 °С: місткістю 0,5 л — 20 хв, 1,0 л —25 хв.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 0,5 л, г: перець солодкий — 4000, яблука — 1000, кориця мелена — 20 г.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Болгарский перец




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 599 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Перець солодкий з яблуками в маринаді"

Перець

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика