Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Перець салатний солоний
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:59
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Диабет - коварная болезнь
10 правил, которые помогут побороть диабет
Вредные привычки, способные спровоцировать рак
Какие и сколько женщин отказываются от секса: исследования ученых


Перець салатний солоний


Для соління використовують м'ясистий товстостінний салатний перець. Його миють і видаляють плодоніжку з насінником. Плоди перцю іукладають один в один, кладуть у бочки, емальований, глиняний або скляний посуд, на дно якого укладено прянощі (петрушка, селера, кріп та ін.).

Шари перцю пересипають сіллю, яку додають з розрахунку 200— 300 г на 10 кг підготовленого перцю. При укладанні шари перцю перекладають прянощами, зверху також кладуть прянощі, потім підгнітний щит і гніт.

В міру просолювання перець виділяє сік; якщо соку не досить, додають 2—3 %-ний розсіл (20—30 г солі на 1 л води). Такий перець придатний для виготовлення фаршированого перцю взимку. Перед використанням перець старанно промивають і вимочують кілька годин у холодній воді.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Болгарский перец




Категория: Заготовки | Добавлено 30.08.2015
Просмотров: 537 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Перець салатний солоний"

Перець

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика