Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. М’ясо з кнедлями
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 09:26
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

5 круп, превосходящих по полезности гречку
Количество выпитого кофе влияет на размер женской груди
Ученые запретили женщинам, желающим зачать ребенка, есть эти продукты
Четыре главных принципа здорового питания


М’ясо з кнедлями


1 кг свинячого м’яса
1 морквина
1 цибулина
1 головка часнику
1 ст. л. сушених грибів
1 корінь петрушки
1 ч. л. чорного перцю горошком
1/2 ч. л. духмяного перцю
1/2 ч. л. насіння гірчиці
1 шт. лаврового листя
1 ст. л. борошна
1 ст. л. вершкового масла

Для кнедлів:

500 г картоплі

70 г борошна

1 яйце

сіль

М’ясо обсмажте з усіх боків. Цибулину, петрушку та морквину очистіть, головку часнику помийте та відріжте коріння. Овочі обсмажте на тій самій пательні. У каструлю з товстим дном покладіть м’ясо, овочі, гриби та спеції. Вилийте склянку води на пательню, доведіть до кипіння, ретельно зішкребіть все з дна та залийте м’ясо. Накрийте кришкою та тушкуйте, за 30 хвилин перегорніть м’ясо, долийте води, наприкінці приготування у вас повинна залишитися приблизно склянка соусу. Тушкуйте до готовності.

Дістаньте свинину, та процідіть соус, розітріть та розчавіть ті овочі, які вичавлюються крізь сито.

Розведіть 1 ст. л. борошна з 2 ст. л. води та влийте в киплячий соус, проваріть, поки не загустіє, зніміть з вогню, додайте вершкове масло та ретельно перемішайте. Поверніть у каструлю м’ясо.

Картоплю відваріть у кожусі до готовності. Не розварюйте, слідкуйте, щоб шкірочка не тріскалася. Трохи остудіть, щоб можна було працювати, але не повністю, натріть на дрібній тертушці, змішайте з яйцем, додайте сіль і борошно. Замісіть тісто та вимішуйте 2—3 хвилини. Якщо потрібно, обсипте ще борошном.

Закип’ятіть воду у великій каструлі.

Сформуйте кульки та варіть, поки не спливуть, у підсоленій воді.

Наріжте м’ясо на порційні шматки, подавайте з кнедиками та поливайте соусом.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: кнедли, мясо




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 441 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "М’ясо з кнедлями"

М’ясо

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика