Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Форель закарпатська з тушкованими томатами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:27
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Частота пульса
Витамины и нектар
Что необходимо знать, чтобы дольше прожить
Пищевые добавки


Форель закарпатська з тушкованими томатами


1 форель
1 лимон
120 г журавлини
4 помідори
3 цибулини
зелень кропу
сіль
чорний мелений перець
цукор
вершкове масло

Рибу почистіть, видаліть нутрощі, зябра, плавники та промийте.

Натріть сіллю та чорним перцем, у черевце покладіть кілька скибок лимона, а також кропу й журавлини — скільки вміститься.

Розігрійте духовку до 190 °С.

До форми для запікання покладіть цибулю, нарізану товстими кільцями, зверху — рибу. Так нижня частина форелі не буде тушкуватися у воді, а теж буде запікатися.

Накрийте рибу фольгою та поставте в духовку на 25—30 хвилин.

Решту цибулі та помідори наріжте півкільцями. Розтопіть вершкове масло. Спочатку обсмажте на помірному вогні до прозорості цибулю, потім додайте помідори та решту журавлини. Частину журавлини розчавіть виделкою просто в пательні, частину залишіть цілою. Додайте сіль, перець та цукор. Тушкуйте у своєму соку 3—4 хвилини, поки вся волога не випарується.

Дістаньте рибу з духовки, видаліть зелень та лимони, очистіть від шкірочки та зніміть з кісток філе. Побризкайте соком лимона та подавайте з тушкованими томатами.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: форель




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 531 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Форель закарпатська з тушкованими томатами"

Форель

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика