70 г бринзи 2 помідори 1 солодкий перець 1 цибулина 2 яйця 1 ст. л. олії 1 ч. л. меленої паприки зелень кропу зелена цибуля чорний мелений перець
Солодкий перець розріжте на 4 частини, видаліть плодоніжку та запікайте при температурі 220 °С під верхом до чорної шкірочки. Покладіть перець до пакету та зав’яжіть на 20 хвилин. Дістаньте перець, очистіть шкірочку та наріжте кубиками.
Візьміть відразу пательню для запікання. Цибулину наріжте дрібними скибочками, обсмажте до м’якості на олії та залишіть у пательні.
Помідори покладіть в окріп на 1 хвилину. Дістаньте з окропу та зніміть шкірочку. Видаліть насіння та наріжте кубиками.
Бринзу розімніть руками.
До пательні поверх цибулі покладіть бринзу, томати та перець, притрусіть паприкою. Готуйте в духовці при температурі 200 °С 15 хвилин. Дістаньте, вбийте 2 яйця та запікайте до готовності яєць ще 15 хвилин.
Поперчіть і притрусіть нарізаними дрібно кропом та цибулею. Зазвичай сіль зайва, бо бринза солона. Похожие рецепты: