Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Картопляники з м’ясом
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:22
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Похмелье - как избежать и как лечиться
Мужчины умирают раньше женщин вовсе не из-за вредных привычек
Продолжительность приготовления мяса
Кофе и чай признаны ВОЗ напитками, несущими риск заболеваний раком


Картопляники з м’ясом


600 г картоплі
1 яйце
2 ст. л. борошна + борошно для обвалювання
1 цибулина
400 г яловичини
олія
сіль
чорний мелений перець

М’ясо залийте окропом та варіть до готовності. Дістаньте з води, охолодіть та перекрутіть крізь м’ясорубку.

Цибулину наріжте кубиками та обсмажте на олії, додайте перекручене м’ясо та 2—3 ст. л. бульйону. Готуйте, поки цибуля не стане м’якою, підлийте таку кількість бульйону, щоб начинка залишалась соковитою але не вологою, посоліть та поперчіть за смаком.

Картоплю очистіть, наріжте на 4 частини та відваріть у підсоленій воді. Дуже важливо не розварити картоплю. Злийте воду, підсушіть картоплю на слабкому вогні. Розімніть , накрийте кришкою, щоб не потемнішала, та охолодіть. Додайте яйце та борошно. Перемішайте. Картопля повинна бути однорідною.

Беріть ложку картоплі та скачуйте кульку, розімніть її, усередину покладіть ложку м’яса, заліпіть краї та сформуйте картопляник.

Готові картопляники обкочуйте в борошні та смажте на помірному вогні з обох боків.

Подавайте зі сметаною.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: мясо




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 450 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Картопляники з м’ясом"

Картопляники

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика