Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ГРИБИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:21
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Закуски

Поиск

Борьба с авитаминозом
Шесть самых вредных пищевых продуктов
Картошка поможет похудеть: ученые
Зеленый чай или презерватив?


ГРИБИ
ГРИБИ З ОЛІЄЮ

Підготовлені свіжі або сушені гриби варять до готовності, нарізують кусочками, додають дрібно посіченої цибулі, змішують, поливають оцтом, дають 15— 20 хвилин постояти і заправляють олією, перцем та сіллю.

На 800 г свіжих або 200 г сушених грибів —3 цибулини, по 2 ст. ложки олії і оцту, 5 горошин чорного перцю, 1 чайну ложку солі.

РИЖИКИ В СМЕТАНІ

Солоні гриби нарізують на кусочки і перемішують з сметаною та дрібно посіченою зеленою цибулею. На 1 кг грибів — 100 г сметани, 140 г зеленої цибулі.

КАШКА ГРИБНА

Сушені білі гриби варять до готовності, відціджують відвар, обсушують, дрібно січуть, додають дрібно посічених солоних рижиків і зеленої цибулі, пропускають через м'ясорубку і змішують подрібнену масу з підливою, приготовленою з оцту, гірчиці, солі, перцю та олії. Приготування підливи.Готову гірчицю розводять олією, сильно перемішуючи, щоб утворилась еластична маса, потім додають оцет, перець та сіль. На 200 г сушених білих грибів — 100 г солоних рижиків, 180 г зеленої цибулі, по 2 ст. ложки оліі і готової гірчиці, 1 ст. ложку 3-процентного оцту, на кінчику ножа меленого чорного перцю.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Грибы




Категория: Закуски | Добавлено 25.10.2014
Просмотров: 579 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ГРИБИ"

ГРИБИ"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика