Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Десертні мариновані кабачки з аличею
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:06
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Диабет - коварная болезнь
Занятия сексом без презерватива полезны для психики
Пищевые добавки
Что необходимо знать, чтобы дольше прожить


Десертні мариновані кабачки з аличею


1 кг кабачків, 500 г аличі

Для сиропу: 1 л води, 200 г цукру, щіпка лимонної кислоти, 3—5 бутонів гвоздики

Кабачки очистити, видалити насіння. М’якоть нарізати кубиками або півкільцями. Викласти в підготовлені банки, пересипаючи аличею. Для сиропу розчинити в гарячій воді цукор, додати гвоздику й лимонну кислоту, кип’ятити 1 хв. Влити гарячий сироп у банки, накрити кришками й стерилізувати 15 хв (час указано для банок місткістю 1 л). Потім банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: кабачки на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 17.10.2017
Просмотров: 444 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Десертні мариновані кабачки з аличею"

Десертні

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика