Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. В’ялені кабачки з цукром
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:17
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Любое яблоко - молодильное
Разгрузочные дни
Диета против остеопороза
Диетическая тарелка


В’ялені кабачки з цукром


1 кг кабачків, 500 г цукру, сік і цедра 1 лимона, 15 мл коньяку (за бажанням)

Кабачки розрізати уздовж навпіл, очистити від шкірки й насіння, нарізати півкільцями завтовшки 1,5—2 см. Додати половину норми цукру, лимонну цедру й сік, залишити на 5—6 год. Час від часу акуратно перемішувати. Рідину, що утворилася, злити в окремий посуд, додати решту цукру, довести до кипіння. Покласти кабачки в сироп, влити коньяк (за бажанням), варити на слабкому вогні до прозорості (2—3 хв). Потім зняти з вогню й залишити кабачки в сиропі на 5—10 хв. Після цього відкинути на друшляк, дати стекти рідині. Підготовлені кабачки викласти на деко або решітку електросушарки. В’ялити за температури 60—65 °С до готовності. Зберігати в сухій герметичній ємності.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: кабачки на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 454 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "В’ялені кабачки з цукром"

В’ялені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика