Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Перець, фарширований зеленню
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 07:19
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Пять приемов сохранения здоровья головного мозга
Таблица калорийности орехов
Правильно ли развивается Ваш ребенок?
Авокадо: фруктовый овощ


Перець, фарширований зеленню


1 кг болгарського перцю

Для начинки: 50—70 г зелені кропу, 50—70 г зелені петрушки, 40 г часнику, 15 г свіжого гострого перцю, 10 г цукру, 20 г солі, 50 мл олії, 30 мл 9 %-ного оцту

Болгарський перець промити, обсушити, викласти на деко й запікати в духовій шафі до м’якості (він має потьмяніти). Гарячий перець перекласти в пакет, щільно зав’язати, залишити на 10 хв. Потім акуратно очистити від шкірочки, видалити серцевину. Рідину, що виділилася під час запікання, зібрати. Кріп, петрушку, часник і гострий перець подрібнити у блендері, додати сіль, цукор, оцет і олію. Вкласти в кожен перець трохи приготованої начинки. Фарширований перець укласти в банки місткістю 0,5 л, влити рідину, що виділилася під час запікання. Якщо її замало, долити окропу, заповнивши банки доверху, і стерилізувати протягом 15—20 хв. Потім закрутити банки й укутати до остигання.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Болгарский перец




Категория: Заготовки | Добавлено 19.10.2017
Просмотров: 406 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Перець, фарширований зеленню"

Перець,

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика