Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Соус із болгарського перцю з яблуками
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 08:03
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Эндометриоз - причина бесплодия
Диетологи признали шоколад лучшим средством для похудения
Поход в супермаркет
Таблица калорийности яиц


Соус із болгарського перцю з яблуками


1 кг болгарського перцю, 500 г кислих яблук, 100 г цибулі, 20—30 г свіжого гострого перцю, 200 мл яблучного соку, 70—80 г цукру, 10—15 г солі, 1 лавровий листок, щіпка меленого чорного перцю

Болгарський перець запікати в розігрітій до 180 °C духовій шафі протягом 20—30 хв, потім очистити й розтерти в однорідну масу. Додати терті яблука, дрібно нарізану цибулю, гострий перець, яблучний сік, спеції, сіль і цукор, тушкувати на слабкому вогні 30 хв. Гарячу масу подрібнити за допомогою блендера до однорідності й довести до кипіння. Гарячий соус розкласти в стерилізовані банки, закрутити й остудити.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Болгарский перец




Категория: Заготовки | Добавлено 24.10.2017
Просмотров: 401 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Соус із болгарського перцю з яблуками"

Соус

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика