Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Абрикосове варення з горішками
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 14:43
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Картошка, красное мясо, шпинат - продукты, губительные для почек
Ожирение заразно?
Чай и кофе спасут печень: ученые
Как эффективно избавиться от плохого холестерина


Абрикосове варення з горішками


1 кг абрикосів, 1,2 кг цукру, 500 мл води

Абрикоси вимити, видалити кісточки через маленькі надрізи. Кісточки розколоти, вийняти ядра й вкласти в абрикоси. Цукор розчинити в гарячій воді, довести до кипіння, постійно помішуючи, кип’ятити протягом 2—3 хв. Сироп процідити крізь марлю, довести до кипіння й уварити на сильному вогні до 1/2 об’єму. Підготовлені абрикоси з горішками залити гарячим сиропом, залишити на 12 год. Потім сироп злити, прокип’ятити, знову залити абрикоси, залишити на 10 год. На третій день проварити абрикоси в сиропі до готовності. Варення остудити, розкласти в сухі стерилізовані банки й закрутити.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: абрикос




Категория: Заготовки | Добавлено 31.10.2017
Просмотров: 468 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Абрикосове варення з горішками"

Абрикосове

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика