Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Джем із гарбуза з курагою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 23.11.2024, 01:18
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Количество выпитого кофе влияет на размер женской груди
Запасаемся витаминами на зиму
Советы пекарям
Энергетическая ценность продуктов


Джем із гарбуза з курагою


1,5 кг гарбуза, 500 г кураги, 1,5 кг цукру, 50 мл лимонного соку, 700 мл води

Курагу промити, розрізати на 3—4 частини, залити гарячою водою, залишити на 3 год. Гарбуз нарізати скибочками, викласти в каструлю, влити воду з-під кураги, довести до кипіння, варити 30 хв. Гарбузову масу подрібнити в пюре за допомогою блендера або протерти крізь сито. У готове пюре додати цукор, перемішати, довести до кипіння, варити на слабкому вогні 30 хв. Додати курагу, варити ще 30 хв. Наприкінці варіння влити лимонний сік. Готовий джем викласти в банки, закрити кришками. Зберігати в холодильнику.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: тыква, курага




Категория: Заготовки | Добавлено 29.10.2017
Просмотров: 501 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Джем із гарбуза з курагою"

Джем

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика