Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Яблучний мармелад
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 25.11.2024, 01:13
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Маракуйя нам поможет!
Ожирение заразно?
Ученые выяснили, почему люди теряют ощущения вкуса и запаха во время болезни COVID-19 и пришли к ужасному выводу
Цельнозерновой хлеб - панацея от сердечно-сосудистых заболеваний


Яблучний мармелад


2 кг яблук, 450 г цукру, 120 мл води, кориця й імбир до смаку

Яблука вимити, очистити від шкірки й серцевини, нарізати великими скибочками. Шкірку й серцевину покласти в каструлю з товстим дном, влити воду, варити протягом 30 хв, потім протерти масу крізь сито й додати до яблук. Усипати половину норми цукру, варити до м’якості яблук. Гарячу масу пропустити через м’ясорубку або протерти крізь сито. Додати решту цукру, імбир і корицю до смаку, уварювати протягом 40 хв на слабкому вогні, періодично перемішуючи. Масу остудити й викласти шаром близько 1 см на деко, застелене промасленим пергаментом, або в силіконові формочки, накрити папером. Залишити застигати за кімнатної температури на 2—3 дні.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: мармелад




Категория: Заготовки | Добавлено 31.10.2017
Просмотров: 490 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Яблучний мармелад"

Яблучний

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика