Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Ікра зі стручкової квасолі на зиму
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:41
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Пейте кофе - предохраняйтесь от инсульта
Нервные нагрузки могут привести к ожирению
В Северной Корее разработали чудо-препарат от заболеваний ТОРС, Эбола и MERS
Жизнь с сахарным диабетом


Ікра зі стручкової квасолі на зиму


3 кг зеленої стручкової квасолі, 1,5 кг помідорів, 500 г болгарського перцю, 200 г часнику, 1 пучок зелені петрушки, 200 мл олії, 3—4 ст. л. цукру, 1,5 ст. л. солі, чорний перець до смаку

Усі овочі помити, видалити пошкоджені місця. Квасолю, помідори й болгарський перець пропустити через м’ясорубку, викласти в каструлю з олією. Додати дрібно порубану петрушку, цукор, сіль, варити на слабкому вогні 50—60 хв, час від часу помішуючи. Потім додати подрібнений часник і чорний перець до смаку, тушкувати 10 хв. Гарячу ікру розкласти в стерилізовані банки, закатати й закутати до охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: фасоль, икра




Категория: Заготовки | Добавлено 09.09.2019
Просмотров: 404 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Ікра зі стручкової квасолі на зиму"

Ікра

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика